KENGKAWAN

Thursday, October 09, 2014

Ugly feet

Another toenail falling off. Great.

Aritu jari tengah kaki kiri. Now jari tengah kaki kanan. Wohoo.. Kuku kaki yang lain pulak ada few yang dah start kehitaman.

Kesan akibat terlalu aktif outdoor.

Nasib baik dah kawin beb. Kalau tak, lari boyfriend tengok awek kaki buruk camni.

Kuku kaki amik masa 6 bulan untuk tumbuh semula tau. Nak pulih sepenuhnya macam biasa amik masa almost setahun gak la. Tapi kalau dah hari2 keje kan kaki ni.. memang nan hado la masa nak baik... tsk.

Kalau pasnih aku pilih untuk aktif climbing semula, confirm tapak tangan jadi tebal, kasar & buruk.. wakakaka.. but I like!

Talking about tangan, tahu tak jari yang paling kuat sekali adalah jadi kelingking? Jari kedua kuat, jari tengah, pastu baru lah diikuti dengan ibu jari, jari telunjuk dan lastttt sekali jari manis (thats what I learn in climbing class).

So change your perception. Jari telunjuk bukan jari terkuat okeh :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...