KENGKAWAN

Friday, November 07, 2014

1 day left

Cuaca nampak macam takda perubahan. Dah masuk minggu ketiga, hari2 mesti hujan.

Bagus lah hujan. Dengan jerebu & masalah air asyik tadak, hopefully hujan hari2 ni kurang la sikit problem.

Tapi not good for my Nuang Marathon Ahad ni. Confirm trail jadi licin & bahaya.

Lately, hujan start dalam pukul 2 petang.

Kalau timing aku betul, maknanya, hujan akan start turun masa aku on the way naik gunung Nuang semula dari area Janda Baik. Trail dari sebelah sana confirm lecak dan berselut.

Pastu masa descending dari Puncak Nuang ke Lolo pun satu hal jugak. Confirm trek dah jadi laluan air plus l lunyai dikerjakan peserta Half Marathon. Tsk tsk tsk..

I'm counting on u Mr Salomon Sense3. Don't fail me..

Keep calm :)

4 comments:

Diana AR said...

all the best!!

H said...

good luck good luck good luckkkk i feel like going there to cheer for you!!!!!

abdooss said...

Sis, good luck!

Err, tanya sikit ; kalau turun bukit licin tu bawa walking stick / trekking pole untuk elakkan jatuh, boleh ke? Ke, akan lambatkan larian je?

Adlyana Abdullah said...

Diana AR : Tqtq so much!
H : Thanks so much! Its the thought that matter. I rasa bersemangat!
Abdoos: Trek pole tak sesuai kalau nak berlari masa turun gunung :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...