KENGKAWAN

Wednesday, November 05, 2014

3 days left

Nuang Marathon 42km.

Ok a bit nervous.

Sebab semua orang dah start wish dan bagi semangat untuk race ni.

Sampai ada yang sanggup datang dan bagi support yang aku tak expect!

Ada yang nak naik puncak Nuang a day earlier & tunggu kat puncak Nuang semata nak prepare something untuk aku makan / minum on the go.

Ada yang nak tunggu kat checkpoint Janda Baik Pahang, supply makanan.

Yang nak tunggu kat Pangsun, Ulu Langat pun ada.

Memasing siap tanya apa makanan yang aku nak makan sebab diaorang nak prepare siap2.

Terharu. Baikkkk punya support. Tenkiuuu kengkawan!

Malam ni nak start list down semua mandatory list. Nak try setting dalam waterbag.

Keep calm :)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...