KENGKAWAN

Wednesday, November 26, 2014

Amarr 4th Birthday

Pre-celebration for Amarr 4th Birthday! Amarr sang happy birthday song in english & malay. And then, abang Ariff buat lawak yg buat mommy terkesima tataw nak gelak atau tak.

Amarr : Mommy, tiup?
Me       : Amarr tiupppp lilin. Both of you blow the candle!!
Ariff   : I need water to put the fire out!
Me       : ????? .... fine.

Bought 2 slices cake je for both of them instead of one whole cake. Kiddos tak makan kek sangat.

Amarr sangat pandai "beli jiwa" malam tadi. Almost nangis bila aku dengar dia cakap, 

"Thank you, mommy. This is the best cake ever" (he said this in english).

Tapi yang kelakar tu, dia dengan Ariff tak sentuh langsung pun kek tu malam tadi. Aku ja makan sorang2. Satu slice lagi masuk fridge. 


Buat Amarr yang mommy sayang,
Mommy just hadiahkan ayat Kursi ja untuk Amarr malam tadi. Semoga sentiasa dilindungi dunia akhirat. Toys kena tunggu daddy balik ya sayang. Daddy nak bawa Amarr pergi ToysRus. So, boleh pilih sendiri.

Selamat Hari Lahir 

26.11.10 - 26.11.14






6 comments:

aisha said...

Happy birthday aamar comel..

AD lama tak citer pasal diorang ni.. takde lagi ke conversation menarik tuk di share?

lydiarahayumahmod said...

I need water, katenya..hahaha.. lawaknyela haii

abdooss said...

Hahaha ... your kids are lovely AND funny - teringat pasal Dinasour tu...
Oh, kalau nak tengok dinasor banyak2, ada kat luar Pusat sains Negara... :)

Hepi besday, Aamar, semoga berjaya di dunia & akhirat.. ameen

Adlyana Abdullah said...

Haha.. nanti aD try update lagi eh.. kengkadang tu lupa..hihi

Adlyana Abdullah said...

Kan.. geremm pulak hati kita kenkadang... hahahaha

Adlyana Abdullah said...

Aminnnn... tqtqtqtqtq :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...