KENGKAWAN

Sunday, November 23, 2014

Last minit punya run

Arina duk provok suruh join dia dengan Syah lari Gegar 10km kat Universiti Malaya. Suruh buat ghost run (lari tanpa bib). Memang tidak lah kan. I got reputation hokeh.. ahahaha. Pada aku, nak lari biar ada bib (at least)

Dannn betul2 depa dua orang carikan aku bib. Dapat beli bib kategori untuk lelaki. Dapat running tee jugak. Tapi saiz M. Tak kisah pun.

Plan asal, nak lari gedik2 ja. 10km kan. Lama tak lari short distance camni. Last masa Guoco run kot.

Tapi bila start lari, Syah force aku lari laju. Naik bukit cinta pun laju! Turun lagi la laju..

Masuk 2nd loop kat bukit cinta, hujan turun selebat lebatnya. Uwaaa.... terpaksa lagi laju sebab tak pakai casing waterproof untuk henfon. Takut masuk air. Letak dalam spibelt kat belakang pinggang ja.

Finished strong for this run. 50 mins. Sangat hyper. Body performance in perfect condition. No injury, no muscle stress. Impressive.

Masa kat finishing, one of the girl kat situ tahan aku nak ambil bib no. Dia confused tengok aku pakai bib lelaki.. hahaha. I just walk away with a smile. Malas nak explain.

Bila Syah sampai, dia tanya.. "u placing kan?"

Dia lupa la tu aku pakai bib orang. Pastu dia regret, Dia cakap, aku patut lari pakai bib Arina. So boleh dapat placing... hahaha.

I didn't regret at all. I was there for fun. And yes, sangat fun! :)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...