KENGKAWAN

Tuesday, November 04, 2014

Pacesetters 30km last Sunday


Event hari Ahad lepas. 

Kira aku punya last training for Nuang Marathon la ni.

Was supposed to run with Syah, tapi sebelum lari dia dah inform yang dia surely slow sebab sehari sebelum tu dia dah lari 20km untuk Viper.

Aku pun sepatutnya lari untuk Viper, tapi tarik diri last minit kononya nak training Nuang.. last2 dedua pun tak pi sebab kiddos takda orang jaga :)

Route Pacesetters agak hazabbb sebab layan bukit manjang. Plus kena lari 2 loop kat tempat yang sama! Kali ni tak mental pun. Sebab aku pace orang. Im glad I can share a few tips dengan runners lain. 

Completed my 30km in 3 hours 32 mins. Its good to know that I could've done better. Apapun timing ni still not bad. Coz kalau lari full marathon, still berbaki masa 1 jam 30 mins untuk achieve sub-5 dan habiskan 12km terakhir ;)


My running partner yang sangat humble dan penyabar dengan kerenah aku. We share the same craziness when it comes about running. 

Still single and available dia ni..haha. 

In action

Route hazabb pun masih mampu senyum lagi. Member sebelah muka ketat ja.. wakaka.

With Emmy & her friends 

Yay done with this. 30km is nothing.. cewahh. Sila improve on speed ya aD. Jangan nak riak sangat!

Finisher medal.

The hazabdous route.

1 comment:

Rose Ragai said...

Congrats! Thumbs Up aD!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...