KENGKAWAN

Sunday, January 04, 2015

Day 1 @ Cameron

The bungalow is hugee!

Atas bukit dengan laman yang sangat luas. Suka sangat kiddos & their cousins main lari2.

Sampai2 ja memasing dah kelaparan. Tapau lunch, setting choc fountain untuk desert (not really desert la since aku menghadap coklat ni almost 24 jam haha)

Lepas makan, start marinate ayam & lamb untuk BBQ. Then prepare sup tomyam untuk stimbot.

Pukul 6 petang memasing dah kesejukkan. Kiddos dah siap pakai jaket n socks. Risau pulak depa demam. Siyes, banglo atas bukit ni memang sejuk luar biasa. Tak macam stay kat hotel area Brincang or Tanah Rata.

Malam start buat BBQ. Bakar2 kat laman bawah bulan yang sangatttt cantik & terang. Cuaca sepanjang hari ni sangat awesome. Hopefully lasting for the next 4 days!

Layan gambar je lah. Words can't really describe the feelings right now :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...