KENGKAWAN

Monday, January 05, 2015

Day 2 @ Cameron

Plan nak lsd tapi tak jadi bila Amarr menangis nak ikut. So bawak dia keluar berjalan. Morning walk je lah. Kansel lsd :)

Balik ja banglo, breakfast dah ready. Combination lauk pauk bbq n stimbot malam tadi. Seddepppp!!

Lepas makan, pegi jenjalan & makan lagi. Haih duduk sini asyik makan ja.

Tapi yang tak bestnya, hari ni semua orang dah balik coz esok dia orang keje. Aku & Mamoru ja yang still cuti.

Sunyi gila banglo besar ni bila tinggal kami dengan kiddos ja... uwaaa..

Banglo sebijik atas bukit with no other house and one else around us. Jauh dari jalan raya. Takda kereta keluar masuk kat sini. Memang senyap sunyi. Scary pun ada.. ahahaha.

Cameron ni, by 9.00pm ja semua kedai tutup. Nan hado night life.

We'll see how we survive tonight. Kalau mati kutu ja.. maybe balik KL esok & spend the rest of our cuti kat KL ja.. or tempat lain.. haha.

Dalam gambar letak portion sikit2. Situasi sebenar tak mampu nak tunjuk. Tahap menkedarah dah.. ahahaha.

Breakfast berjemaah

Kena byk bersabar dan pandai trick kiddos kat sini. Kalau tak beratus habis kat games yg ntahapehape

Melawat tempat tanam cendawan :)

Kiddos yang sangat hepi

Kiddos pluck the flowers semata nak bagi kat mommy. Sweeettt sangatttt

Ariff menangis sedih bila bunga yang dia petik nak kasi kat aku jatuh dan dipijak orang.. 

DT's Clan

Breakfast kat Tanah Rata lepas morning walk

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...