KENGKAWAN

Wednesday, January 14, 2015

Demam & Busy

Mamoru stay kat sini minggu ni. Ada keje kat PJ. How lucky. Kebetulan, banyak benda perlukan bantuan dia. Dan kebetulan, bukan aku je yang demam, kiddos pun down with fever & asthma.

Aku dengan Mamoru tengah panik sekarang ni. Panik deciding mana satu sekolah nak register kan untuk Ariff masuk Darjah 1. Seems like semua sekolah yang aku rasa sesuai agak jauj dari rumah.

Mamoru cakap kalau susah sangat, masuk boarding school ja. Adoyai, lemah lutut. Aku tak ready lagi nak berjauhan. Nak masuk asrama pun at least masa sekolah menengah nanti ok lah.. kalau sekarang, ada yang aku pindah rumah sebelah asrama dia nanti.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...