KENGKAWAN

Thursday, January 01, 2015

New year 2015

Nak jadi orang yang lebih bertanggungjawab pada diri sendiri, pada insan yang disayangi, pada rakan sahabat, pada kerjaya & semuanya.

***************

Spend cuti tahun baru dengan riadah di Tasik Perdana. Nak buat lsd. Tapi rasanya, berjalan dengan kiddos dah lebih dari cukup untuk training hari ini. Sekejap berjalan, sekejap berlari, sekejap memanjat, sekejap burden run (bila masing2 minta didukung).

Okay la tu. Complete.

Esok malam, nak gerak ke Cameron. Dah booking sebiji banglo kat atas tu. Nak start tahun ni cuti2 dengan family. All about family.

Ok, aku tau sekarang mungkin agak tak best nak pergi bercuti. Dengan hujan, banjir, tanah runtuh, etc.

Takpe, kita tawakkal ja. Kalau niat baik, insyaAllah semua ok.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...