KENGKAWAN

Wednesday, January 07, 2015

Pengsan

Penat tahap dewata.

Maghrib baru keluar dari ofis. Melampau betul tahap kebizian hari ni.

Hari ni kiddos start new session in 2015. Plan nak jumpa teacher kiddos kat BBIM discuss pasal Ariff punya secondary school. Tapi tak sempat.. tsskk.

Banyak plan terbengkalai. Janji dengan Arina nak lari malam ni pun boleh terlupa.. adoyaiii.

Ape la aku ni. Baru first week tahun baru, azam nak jadi orang yang lebih bertanggungjawab dah kedaratttt.

Tapi, dalam busy2 pun sempat gak lah masak dinner malam ni. At least taggungjawab kat family tak pernah lupa :)

Homemade dinnahhh yang buat aku terlupa kebizian hari ni :)

Masak gulai ciliapi daging salai. Heaven!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...