KENGKAWAN

Friday, January 09, 2015

Tewas

Semalam dari ofis lagi dah rasa tak sedap. Tekak rasa perit.

Tanda2 nak demam panjanggggg. Aduyai. Lama dah tak rasa macam ni. Lemau.

Maybe sebab perubahan cuaca dari Cameron ke KL. Pastu dengan hujan  manjang kat KL ni. Or maybe sebab aku dah lama skip lari.

Make sense jugak tu. Last aku lari 28 Dec (Newton). Tapi sebelum tu sebulan tak lari. Dan since Newton, nan hado training segala.

Aku macam dah malas nak training pun ada.. haha. Tapi, tak boleh nak stop terus coz dah banyak race yang aku register. Almost semua ultra-run pulak tu. Mau terkehel kaki kalau tak training.

Haih. Dengar cakap Doktor aD. Doc cakap, u must be very very very active. Nampak tak banyak penggunaan 'very'.

Tunggu demam kebah. Pastu start lari balik.

Demam pun gigih masak lauk ketam favourite plus sup suhun.. feeling makan time hujan ;)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...