KENGKAWAN

Sunday, January 18, 2015

Piknik kat sungai Pangsun

Weekend ni supposed bawak kiddos pergi short vacation kat Kampar or Gopeng. Mamoru panjat gunung Bujang Melaka kat Kampar, so konon plan nak tunggu kat bawah and jenjalan area sana.

But kiddos tak baik dari asthma. Lebih tak best bila demam aku jadi lagi teruk. 

Haih.

Duduk rumah je lah. Tahan telinga ja semalam bila Ariff tuntut janji nak pegi holiday. 

Haih.

Pagi ni dah tak boleh tahan lagi. Bawakkan jugak pergi piknik tepi sungat Pangsun, Hulu Langat. 

Tapi tak mandi lah. Tanak amik risiko. Kang demam bertambah teruk pulak. Just lepak dalam khemah kelambu, main2 air kat tepi sungai, buat unggun api, etc.

Selebihnya.. layan baring & tido.. hahaha.


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...