KENGKAWAN

Saturday, February 21, 2015

Family time

Semalam adalah hari makan2 kat kampung.

Lunch kat rumah ayah, makan lauk asam pedas ikan selar dengan sup kaki ayam. Seddepppp!

Dinner kat rumah nenek pulak, makan rendang landak, sayur kangkung goreng belacan fresh dari kebun ayah. Heavennnn!!

Carbo load je hari ni :)

Layan cerita bergambar je lah nahh. Ahkak busy nak makan lauk masak lemak cili api perut campoq rebung!! Makan lagi!!

Ariff dengan benih kacang panjang. Nak tanam seed katanya. Nak ikut macam atuk.

Nak tanam benih kacang panjang atas batas terung.. abislah kebun atuk.

Cerita kat dia, atuk tanam macam2 jenis vegetables. Suka betul dia jalan2 dlam kebun ni

Pokok jagung menghijau

Jom mummy, lets go!

My nenek & ayah yang baru lepas petik kangkung 

Dua singgit..

Tengok atuk gait kelapa pandan 

Ayah in action 

Dinner time kat umah nenek 

My pinggan.. 

Rendang landak!!

Kuih fav!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...