KENGKAWAN

Monday, February 16, 2015

Lupa

Boleh tak lupa nak pegi lari malam ni??!! Ahahaha.. Parah betul tahap pelupa aku ni! Baru nak masuk 36 kut.. daya ingatan macam umur 63.. tskk!!!

Tengok jam dah pukul 8.30pm. Haih. Ke tangga je la nampaknya.

Torture kaki buat 10 loops sampai tingkat 10. Rasakan! Biar muntah terbelahak kat tangga tu.. ahahaha!

Suka bila muka penat + sweat. Baru nampak muka kaler merah padam sikit2. Kalau tak, hitam legam jer.. tsk.


Dah rasmikan dah baju Nuang Ultra. Buat training je. Nak pakai masa event memang tidak laa. Berat la baju 2ndskin ni. Tebal pun ye jugak. Ke aku sorang je rasa camtu.. haha


2 comments:

lydiarahayumahmod said...

Salam. nak tanya.
nk panggil ape ye?
saya panggil sis la ye.
Kalau sebelum running event, sis just training lari je ye? ade workout lain tak? mcm HIIT workout ke..Cross training ke..
thank you.

Adlyana Abdullah said...

Panggil aD je :)
Semua tu perlu. Selalu sebelum long distance (42km) run saya just training macam biasa.
Lari min 10km hari2. Or speed run etc
Buat long slow distance run sekali seminggu (20km)
Rest 2 hari seminggu
Cross training (swim)
Tangga (kalau hujan)
Workout lain just plank, sit up push up etc
Kalau dekat dgn permaisuri jomma lari sekali :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...