KENGKAWAN

Sunday, February 15, 2015

Morning sunshine

Hari ni patutnya last training untuk Nuang Ultra tapi macam malas pulak nak drive ke Hulu Langat. Lagipun dah janji dengan kiddos nak main layang2 kan. Kalau lari kat sana, confirm lambat balik.

So tukar plan. Lari kat Permaisuri je. Itu pun setengah nyawa nak buat 3 loop. Adoiiii.. performance kedarattt.

My fav flower! Selalu pilih bunga ni kalau hantar kat Mamoru. Ada banyakkk orang DBKL tanam kat depan HUKM. Tenkiuuuu kat tukang tanam. Ahkak suka!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...