KENGKAWAN

Friday, February 27, 2015

One day left!!

Tinggal 1 hari lagi sebelum Nuang Ultra race!

Jujur cakap, aku banyak main2 untuk training kali ni.

Dalam minggu ni aku langsung tak training! Last lari masa Sabtu lepas kat kampung. Malam tadi baru sambung semula training. Itu pun 2 loop je kat tasik Permaisuri. Plan nak buat 3 loop tapi masuk loop kedua dah teringat air sirap. Terusssss singgah restoran Santai kat tepi tasik.. ahahaha.

Hari ni last training. Maybe layan tangga 2 atau 3 loop. Tak boleh nak stress kaki sangat sebab sepatutnya sekarang ni masa untuk rest. Tapi.. aku ni dah terlebih rest.. tskkk.


Layan gambar hero2 kecik tido pagi tadi. Dah mandi pastu siap pakai baju sekolah pun boleh layan tidur lagi. 

Takpa.. esok cuti!

Ariff 

Amarr

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...