KENGKAWAN

Friday, February 13, 2015

Settle daftar sekolah Ariff

Satu family cuti hari ni. Kiddos pun sama cuti tak pegi sekolah.

Bangun pagi tadi tolong Mamoru prepare camping gear dan baju yang dia nak bawak masuk hutan. He'll be away for the next 9 days. Xpdc Trans Gunung Tahan. Aku tak join. Take turn kan. Compromised.

Lepas asingkan semua barang, aku pegi tasik. Slow jog sorang2 sementara Mamoru packing barang2 dia masuk. haversack. Aku buat satu loop je. Nak sambung loop kedua takut tak sempat. Ada banyak tempat nak pegi hari ni.

Nak pergi darfarkan sekolah rendah untuk Ariff next year.

Nak cari buku2 untuk kelas tutorial Ariff.

Nak pergi Evergreen - Mamoru nak beli something untuk trip dia.

Macam2 lah. Lucky semua dah settle.

Ok lah. Nak lari sekejap petang ni. Harap tak hujan.

Layan gambar kiddos malam tadi..

2 comments:

abdooss said...

hahaha .... naughty kids... but they sure looked cute... hahahaha

Adlyana Abdullah said...

Memang punn.. nak marah tapi bila tengok muka camnih.. lahaii.. tak dannnn

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...