KENGKAWAN

Friday, February 06, 2015

Sharing is caring

Colleague aku minta tolong guide dia beli barang makeup Kryolan. Plus dia nak guna membership aku kat sini so dapat banyak diskaun :)

Dah sebulan kot dia minta aku teman pegi beli, baru hari ni aku free.. hahahampunn Eniey.

So, tadi pergi The Weld. Jumpa Agnes kat Kryolan. Agnes makin comel sekarang. Dulu masa outlet Kryolan kat Wisma MPL, takde lak dia nak makeup gojes2 camni.

Beli makeup stuff kejap je. Borak dengan Agnes yang lama. Cerita pasal dia punya operation tiroid la.. update cerita itu ini semua.

Aku suruh Eniey jadi member kat sini. Nak jadi member kena spend seribu ke atas. Kalau dia dah jadi member, takdelah di kena tunggu aku setiap kali nak pegi The Weld kann.. hihi.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...