KENGKAWAN

Monday, February 16, 2015

Sweet Monday!

Thanks colleague bagi pavlova! Sangat sedapp okay! Rajin betul dia buat.

Teringin nak buat juga, tapi siapa nak makan. Kiddos tak makan sangat. Mamoru pun kurang sikit bab desert camni. Tekak dia pure melayu.. ahaha.

Minggu ni keje 3 hari je. Pastuuuu cuti balik Melaka. Yay!

Memandangkan aku dah makin aktif blogging dan minggu ni pula ada banyak masa free kat kampung, ahkak plan nak tukar header & layout blog ni lah. Nak dapat mood baru & semangat baru!

Ada suggestions camne nak buat blog lebih cantik, menarik & menghairahkan (selain dari letak gambar porno)? AHAHAHAHA..

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...