KENGKAWAN

Sunday, February 08, 2015

Training Nuang lagi

Ahad lepas buat 2 loop (satu loop 9km ++). Tu pun setengah nyawa nak menghabiskan trail trek balak kat Nuang.

Hari ni, berjaya buat 4 loop! Rasa sangat bangga dengan diri sendiri. Trek balak Nuang ni mental kott. 

Start lari agak lambat pagi tadi. Pukul 8.30 pagi baru start first loop. Habis semua 4 loop pukul 4.30 petang. Total running hours 8 jam. Total distance 36km+ (campur masa rehat dan makan). Paling penting, energy level adalah sangat best! Rasa boleh buat another 1 loop lagi.. haha.

First loop 1 jam 40 minit
Second loop 1 jam 42 minit
Third loop 1 jam 47 minit
Fourth loop 1 jam 43 minit

Objectif larian hari ni just nak reserve energy dan maintain pace yang sama setiap loop sampai loop terakhir. Andd yessss... larian hari ni berjaya mencapai matlamat. Hopefully  on race day nanti boleh increase sikit pace. Tu pun kalau aku bercita2 nak lari lebih dari 50km la kann.. huhu.

I guess, I'm ready for Nuang Ultra. Bring it on babe!

4 comments:

lydiarahayumahmod said...

;-)
Sooo inspired ;-)

lydiarahayumahmod said...

sori kalau out of topic. td terpikir sis ni macam muka pelakon singapore tp lupe sape. Sekali baru teringat,nama die Nurul Aini.Die pernah belakon cerita cinta bollywood, drama Aaron Aziz yang first . teehee...

http://amutv.blogspot.com/2011/07/nurul-aini-mother-baby-august-2011.html

abdooss said...

PERGHHH.... terlebih makan Hammer Anti-fatigue ke sis?

Apa pun, wa tabikkk lu sis...

U GO GIRL!

GIRL POWER!

Adlyana Abdullah said...

Lydia.. muka saya tak komersial.. amik gamba pun tak fotogenik.. ngeeee
abdoos.. hahahaha.. tips dia makan buah je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...