KENGKAWAN

Saturday, April 04, 2015

Day 4 Ariff kat hospital

Jari Ariff still bengkak. Doktor kata dah surut sikit. Tapi aku tak nampak perbezaan pun antara semalam dan hari ni. Nurse ada sapu ubat untuk kurangkan bengkak. Tapi tak kurang. Haih. Any tips?

Mamoru agak pissed off dengan pihak sekolah Ariff. Aku tak banyak fikir sangat tentang ni. Dalam kepala just worried tentang Ariff.

Tapi betul juga kata Mamoru, nobody from the school come to visit Ariff. Just teacher Ariff je text tanya khabar Ariff.

Dulu, masa kuku Amarr tercabut masa kena sliding door kat sekolah, principal sekolah sampai datang rumah tengok Amarr. Dan aku sangat appreciate. Rasa terubat juga hati.

Masa kening Amarr luka terhantuk meja, ada juga principal sekolah text apologize.

Tapi kali ni.. no call or even text from the principal. Mamoru even pergi sekolah Ariff semalam. Tapi the principal tak ada. He even leave message. But still no call or text from her. That's why Mamoru agak marah kali ni.

As for me, aku tak suka nak besarkan cerita. To me, benda kalau dan ditakdirkan nak jadi kat mana2 pun boleh jadi. But still, Mamoru is right.. at least the principal should have call us and explain personally what exactly happen sampai Ariff patah tangan.

Mamoru already contacted the CEO of the school just now. The CEO promised to check and get back to us asap. I just hope things boleh settle dengan baik coz I really like that school. And I still want to send my kids there.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...