KENGKAWAN

Sunday, April 12, 2015

Happy birthday Mamoru

Its his birthday today.

Was supposed to celebrate it next week (sebab aku ada trip Rajah & Mamoru pun ada hal lain). Tapi since Rajah tak jadi.. dapat lah sambut on time :)

Last minit plan. Siang tadi called Restoran Thirty8 kat Grand Hyatt KL. Buat reservation table for 2. Lucky ada kosong. Tapi kena datang pukul 10 malam. Tak kisah pun. Janji dapat table.

Mamoru keluar hampir sepanjang hari hari ni. Cari senarai barang aku aku nak beli untuk rumah. Nak deco rumah cantik2. Nak raya kan. Ambil mood baru.

So, memasing janji nak jumpa pukul 9 malam dan terus ke sana.

Restoran Thirty8 ni terletak kat tingkat 38, Hotel Grand Hyatt. View cantik! Our table dapat view KLCC Twin Tower.. best!

Layan gambar je lah naa..


Our table dapat view KLCC

Dalam lift pun sempat pose 

KLCC view dari looby

Yours truly

Pose gedik

Relection

Kat restoran tak dapat gambir gambar banyak2. Lampu dim sangat. Candle light style. So.. amik kat lobby ja.

Pose gedik lagi
Us
Us at Thirty8 Grand Hyatt KL

Feeling sangat layan desert. Seddaapppppp!

Interframe birthday orang.. steal the limelight ahaha

Birthday boy!

Thirty8 signature cake. Berasap-asap

Tak ingat nama tapi sedaapp!

Makan makan dan makan. Esok kena exercise sikit okay!

Lepakking

Note to My Mamoru: Selamat Hari Lahir, semoga panjang umur, sihat2 sempurna selalu, murah rezeki & bahagia selalu ♡

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...