KENGKAWAN

Wednesday, May 13, 2015

Dah ada nama untuk baby

Ariff : Mummy, if the baby is a boy, I want to call him Michael 
Me : Michael? Do u have another name?
Ariff : No. I like Michael. Its the best name in the world!
Me : What if its a girl?
Ariff : I don't know. Mummy choose the name.

Lately Ariff being soo darling. Tolong angkat barang. Tolong choose baby stuff. Aritu nak beli nursing pillow, dia siap pilihkan design yang cantik2 untuk baby. Very the abang2. 

Paling buat aku tersentuh, bila dia asyik pegang perut dan request untuk kiss baby (read as: kiss my tummy);

"Can I kiss the baby?" 

*Awww...so cute*

Senang la mummy bila baby keluar nanti. Thought anak dara ja boleh diharap. Anak teruna pun not bad okay. 

Semoga anak2 mummy membesar jadi orang yang prihatin, penyabar, bertanggungjawab dan sangat bertimbang rasa.


Eiy.. nak amik gambar dia pi letak jari dlm hidung. Saja je kan.

Masa queue nak beli rojak kat SS15. Panjangnya line diaaaa... Nasib baik rasa sedddapppp!

Price not bad :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...