KENGKAWAN

Friday, June 19, 2015

Hari kedua berpuasa

Puasa dengan tak puasa pada aku sama ja. Aku bukan kuat makan. Dan tak ada masalah kalau tak makan satu hari. Baby dalam perut pun sangat memahami. Sama2 nak tolong mummy achive puasa genap sebulan kan baby kan??

Hari 1st and 2nd puasa ni semangat memasak memang lain sikit.

Malam tadi, orang lain pukul 2 pagi bangun buat tahajjud, aku gigih bangun jugak.. tapi pi buat oreo truffles.. haha. Gigih buat demi yang tersayang. Pukul 3 pagi baru siap.. terus terjelepuk hina atas kerusi. Nasib baik tak terbabas sahur.. tsk

Ok lah. Layan gambar lauk yang tak seberapa kat bawah ni.. hari ni nak balil cepat. The siblings nak datang rumah.. nak berbuka sesama katanya.

Truffles malam tadi.. 

Juadah berbuka semalam

Lauk sahur semalam.. hihi (itu pun nak share kan?

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...