KENGKAWAN

Wednesday, August 19, 2015

Wishlist 2016

Wishlist untuk tahun depan. Provided, aku dapat transfer ke Melaka tahun ni or secepat mungkin. Doakan ya kawan2. Doa sungguh2 tau :)

Aku pernah buat wishlist camni masa tahun 2009. Dan alhamdulillah, Tuhan makbulkan dalam tahun 2010. Kali ni, nak wish yang sama juga dalam tahun ni. Moga2 tahun depan dimurahkan rezeki kami dan dimakbulkan semuanya. InsyaAllah.

Landed house. Nak semi D atau banglo setingkat ja.. tanak bertingkat2. Payah nak kemas. Hopefully property  value kat Melaka tak naik menggila tahun depan.. tskk.

Honda.. dah lama nak own sebiji. Nak kaler putih jugak :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...