KENGKAWAN

Monday, September 14, 2015

Amarr demam

Puas mengelak dari jerebu weekend ni. Berkurung dengan anak2 dalam rumah siap tutup tingkap bagai.

Sanggup tahan telinga tak bagi Ariff Amarr turun bawah pegi playground or swimming pool.

Cuma petang semalam ja Mamoru bawak kami keluar pegi beli buah & makan satay Hj Samuri kat Kajang. Itupun sebab stok buah dah abis.

..dan Amarr terus asthma, batuk2 & demam.

Uwaaaa

Ariff pun dah start batuk2

Uwaaaa

Semoga mummy & daddy dapat go through jerebu kali ni dengan kesihatan yg baik2 ja.

Get well soon anak2 mummy.

xoxo!

Subuh tadi dia bangun dengan badan dedar2 tanya aku, "Mana Daddy?"... Uwaaa. Daddy dah gerak balik Melaka. Call Mamoru, loud speaker, kasi Amarr dengar. Sedih mummy.. alahai anak.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...