KENGKAWAN

Tuesday, October 13, 2015

Amarr tak sihat

Asthma attack. Jerebu punya pasal. Kelam kabut mummy bawak gi klinik pukul 4 petang tadi.

Haih.

Semoga cepat sembuh sayang2 mummy. Need both of u to be healthy and strong for mummy. Coz mummy dah tak kuat. Adik gegirl dah nak keluar Both of u kena jaga mummy, especially weekend ni. Coz daddy takda. Daddy kena pegi Sabah. Dia kena lead satu team naik gunung Trusmadi.

Daddy ada cakap nak tarik diri dari trip tu. Coz risaukan mummy yang tengah tunggu hari. Takut juga kalau2 mummy kena deliver baby awal.

Tapi mummy tak sampai hati nak biarkan team xpdc naik gunung tu tanpa team leader (daddy). Semua team tak penah pi situ. Ada yang beginner lagik. Lagipun daddy yang organize. Daddy yang ajak diaorang semua pi sana (masa tu daddy tataw mummy pregnant) Kalau daddy tarik diri, sure kelam kabut yang lain2 kat sana.

Its ok. Daddy jangan risau ya. Doakan mummy kuat. Sentiasa ampun kan dosa2 mummy. Dengan izin Allah swt dan redha daddy, mummy dengan baby gegirl akan baik2 ja sepanjang daddy kat sana nanti.

Lets pray its not time yet ok. Lets pujuk baby gegirl keluar on time. Jangan keluar masa daddy takda. Mummy tanak masuk labour room tanpa daddy. Nangis mummy nanti.



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...