KENGKAWAN

Wednesday, October 07, 2015

Cut2i kat Bukit Fraser

Throwback bulan 8 aritu.. lupa nak upload.

Short gateway ke Bukit Fraser. Port vacation mesti pegi setiap tahun sebab banglo dia besaq, sunyi, luas, sejuk dan bestttt.

Cuti2 dengan the siblings dan anak2 buah ja.

Layan gambaq la nahh. Tak dan nak citer pepanjang.


Kawasan laman depan yang luas sangat

View banglo dari depan. Design old school. Ada 2 chimney kat dalam ni

Dapur pun luassss. Yang ni dapoq basah. Dapur kering pun ada

Ada 4 bilik kat banglo ni. Setiap bilik ada satu katil king, satu single bed & bilik air yang besaq2. Selesa sangat utk bebudak.

Ruang tamu

Mamoru & Ariff kat dapoq

Bilik makan yang sangattt besar.
Setiap bilik air ada bathtub. Besar & selesa

Nih masa baru sampai

Sampai2 ja terus masak megi.. cuaca kat sini sejukk. Makan megi best kata adik2 aku.. hihi

Tukang masak bbq yang leka layan movie kat ipad. Kul 10 malam batu dapat makan kekdahnya.. 

Sejuk tau malam2 kat sini. Macam kat Cameron.

Stimbot!! Menu penting

Bahagian belakang rumah pun luas yang amatt. Sebelah banglo ni ada tenis court. Suka kekanak ribena main kejar2 kat dalam tu

Nih kat kebun sayur & strawberry  

My anak2 kesayangan

Nih masa sebelum balik KL

Layan kiddos kat playground 

Suka memasing dapat spend masa dengan daddy



2 comments:

idzwa kamaruddin said...

jalan naik ke atas mencabar sgt tak??

Anonymous said...

NK TUMPANG TYER... JUST SILENT READERS YEK.. TP BERMINAT NK TAU PSAL BANGLO 2... SEWA BRAPER RM SEMALAM YEK? TQ2

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...