KENGKAWAN

Thursday, October 08, 2015

Cuti2 Pulau Perhentian

Throwback bulan March aritu. Bersawang dah draf ni dalam entry. Kes nak upload tapi tertangguh sebab nak tunggu gambar dalam kamera Canon yang tak jumpa sampai hari ni. Ntah mana pi kamera tu. Nih pun gambar dari henfon ja.

Layan gambaq je lah nahh.


Ni masa baru sampai kat airport Kota Bharu. Kiddos happy sangat sebab dapat naik aeroplane, naik teksi, naik speed bot

Kitaorang stay 4 hari kat Pulau Perhentian Kecil. Kat resort Shari La. Dapat bilik aircond. Memang best layan panas2 kat beach pastu melepak dalam bilik.

Main pasir kat Long Beach

Xtvt kat sini, bangun pagi, main pasir, mandi laut.. ulang hari2. Tak jemu lak tu.

Kat Long Beach ni sangat sosial. Ramai minah saleh topless kat sini. Jangan kata orang lelaki, aku pun duk cuci mata sekali

Pakai topi, sunglasses, tapi lepak dalam bilik.. haha

Mamoru & me

Masa ni tengah preggy almost 1 months

Ariff santai

Hammock ni too big for Amarr

Shari La private beach

My kids

Leka built something from corals

Layan sunset

Otw balik ke airport

Hitam legam memasing time nak balik :)



No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...