KENGKAWAN

Monday, October 05, 2015

Weeken time jerebu

Jerebu still teruk kat KL. Kelabu asap je kat luar tingkap. Kat dalam rumah pun sama. Pasang kipas tahap maksimum pun tak boleh kurangkan jerebu dalam rumah.

Memang takde can langsung nak bawak kiddos keluar berjalan. 

Hari Sabtu, melepak kat rumah ja. Ahad pun sama. Even Mamoru tak dapat lari full marathon untuk Standard Chartered Run sebab organizer cancel event due to jerebu.

Lewat petang baru berani kasi kiddos pi swimming pool. Malam pulak pi rumah cousin diaorang, Sambut birthday Ayuni yg ke 8 tahun. 

Hopefully this weekend jerebu dah hilang. Nak bawak kiddos jalan2.. Aku pun nak jenjalan gak.. Nanti dah ada baby kecik, lama sikit naknamik masa untuk gi jenjalan. Unless Mamoru ajak gi vacation masa cuti berpantang 3 bulan nanti.. hihi


Syian kiddos.. main kat area umah ja. Tak leh gi jenjalan

Feeding pigeons. Mamoru siap bawak beras turun bawah

Masketeers 

Birthday present dari Ariff & Amarr

Kek syedapppp


Ni keje aku kalau dah terperap dalam umah.. masak ikut suka

Teringin.. punnn buat sendiri

1 comment:

Daddy Ziyyad said...

Memang tak boleh buat apa apa weekend lepas ni. kat Shah Alam ni jerebu IPU 300 !

Kawan saya pun tak dpt lari SC Run tu....dtg je kat tempat event utk collect baju.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...