KENGKAWAN

Saturday, October 24, 2015

Layan contration lagi

Baby dah engaged. Maybe sebab tu kekejap kang rasa contraction. Tak sakit pun. Tapi tak comfortable la jugak.

Not now baby, please. At least bagi mummy beberapa hari lagi untuk settlekan keje kat ofis. Pastu kalau baby nak keluar, mummy ready.

Taim2 camni, duk terfikir, kalau memang dah masa untuk baby lahir, macam mana eh?

Mummy boleh ja angkut beg pi hospital sorang2. Tapi kiddos? Nak kena hantar kiddos ke rumah cousin diaorang. Kalau bawak pi hospital sama, siapa pulak nak jaga? Walaupun kat sana nanti amik single room, still, kena ada orang monitor jugak. Kalau tak kang, havoc satu wad bersalin.

Harap, bila masa tu sampai, daddy dah ada kat sini. Tak la mummy kalut buat semua sorang2. Semoga dipermudahkan semuanya. Macam masa mummy lahirkan Amarr dulu. Aminn.

Tetengah malam ni tekak boleh pulak teringin nak makan soto. Tak pun lontong. Ni baby yang nak or mummy yang mengidam? Ngengada sungguh lahai tekak ni.

Haih... Daddy jauh. Sabarr tekak na.

2 comments:

miss eimanhikmah said...

tarik nafas lepas nafas eh kak...semoga selamat semuanya..

Sharul Khuzaini Kasim said...

Semoga dpermudahkanNya seperti yang drancang.. take care..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...