KENGKAWAN

Sunday, November 01, 2015

Exercise lagi

Usaha selagi boleh.

Hari ni spent masa mostly duduk atas bantal dan goyangkan montot macam duduk atas birthing ball. 

Pastu, petang pulak turun swimming. Buat diving exercise sampai dasar pool & naik semula ke atas. Buat banyak2 kali sampai perut rasa stress. Baby pulak sangat aktif masa aku swim. Its a good sign. She also trying hard to move her head down to my pelvic. Cuma ruang ja tak cukup untuk dia bergerak bebas. Kita usaha sama2 ya sayang. InsyaAllah.

Lebih sejam gak la berendam dalam swimming pool. Sampai gigil2. Kebas2 hujung jari. Ariff & Amarr pun mandi sama. Mamoru yang awal2 tanak join pun ikut terjun jugak. 

:)

Cek latest collection baju baby. Booties melambak. Comel2. Mitten ja kena topup. Kelakar tengok koleksi baju baby kali ni. Banyak kaler pink. Kesian kat baby. Belum lahir lagi dah kena paksa suka pink.. haha.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...