KENGKAWAN

Thursday, November 05, 2015

Contraction non stop

Sepanjang malam layan contraction sampai pagi. Tak boleh tidur.

Ni pun still ada lagi.

Painful but bearable.

Rasa macam nak deliver baby ja. Kalau position baby normal, aku tak kisah pun kalau terpaksa home birth.

Haih.

"Sabar sayang mummy.. belum masa lagi. Mummy redha kalau awak tak boleh pusing. Kita tunggu esok sama2 ya. Mummy just nak awak selamat, sihat & sempurna."

2 comments:

Bawangputehdotcom said...

semoga selamat semuanya ad...ciklin pun semalam tak leh tdo melayankan baby mengeras macam contraction tu...
ciklin juga doakan baby ad buat kejutan utk mommy dia..mana tau dia pusing saat2 akhir.

Lydia Mahmod said...

Semoga semuanya selamat ya Sis..dari bersalin sampailah habis pantang~~ dapatkan supplemen yang terbaik sebab bakal ada 3 kiddos =). Mesti banyak guna energy =D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...