KENGKAWAN

Tuesday, December 15, 2015

Ronda2 kotaraya

Mamoru ajak pegi jalan2 dan dinner kat Mid Valley malam tadi. Aku pilih makan kat luar. Mid Valley still penuh umat manusia.

Aku pilih makan kat Kampung Baru. Kat restoran yang ada deko dengan bot besar. Ada ikan2 sembilang yang besar kat situ.

Tak ingat apa nama restoran ni. Dulu masa belum kahwin, Mamoru selalu bawak makan kat sini :)

Aleesya sangat behave setiap kali keluar berjalan. Senyap ja dia. Tidur hampir sepanjang masa. Selesa sangat nak makan.

Lepas habis makan pegi beli buah. Pastu ingat nak gi jenjalan lagi. Tapi hujan lebat selebatnya pulak. Balik hotel je lah jawabnya.

Anyway, we have fun!

Note: Semalam lahir lagi seorang cucu perempuan Atuk Dollah yang terakhir untuk tahun ni. Rupa dia ada iras2 Aleesya. Tak sabar nak gi melawat :)

Percaya tak, gambar ni Ariff yang snap. Aku tak dan nak pegang phone sebab kiddos asyik la main game guna phone.

Licin rib steak ni aku makan. Rasa sama macam dulu2 jugak :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...