KENGKAWAN

Saturday, January 09, 2016

Jumpa geng X-QMR

I'm a happy mommy! Dah dapat semula momentum masa lari tadi! Yay!

Rasa macam nak join marathon nijam jugak.. haha.

Tapi takde lah aku nak buat keje gila. Kang barai perut weh.

Aku dah jumpa blog sorang running mom yang buat full marathon 7 bulan after her c-section surgery. Dan lebih mencabar, dia pun sama macam aku: fully breasfeed baby!

Hooray! Bertambah confident nak lari first full marathon untuk tahun ni dalam bulan May nanti.

Postpartum + working mom + running mom + fully breasfeed mom + 2 kids, 1 baby. Pheww. I can do it! InsyaAllah.

Nih link ke blog running mom tu (tapi dia mat salleh, bukan orang malaysia.. apadehal kan.. hihi):
http://www.borealisblog.com/postpartum-running-marathon/

Masa syok lari sorang2 tadi terserempak dengan geng2 x-qmr, Wani, Kak Aza & Ijoi. Diaorang baru habis lari.

Seronok catching up dengan diaorang. Dengar update2 xtvt run & hike yang diaorang nak buat tahun ni. Best! Takde la rasa ketinggalan sangat :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...