KENGKAWAN

Friday, January 01, 2016

Melaka Premium Outlet

Mamoru buat suprise semalam. Ajak jalan2 kat MPO

Dah banyak gak outlet yang dibuka. Yang menarik perhatian aku just kedai2 outdoor sports.

Dekat je MPO ni dengan kampung aku. Drive dalam 15 minit dah sampai. Cuma tak terpegi sebab ramai sangat umat manusia. Malas bersesak2.

Kami pergi time malam. Kebetulan orang tak ramai. Sakan la kiddos berlari2 kat dalam tu. Naik turun windmill & naik merry go round (free ja).

Lebas habis tawaf MPO, plan nak tengok pertunjukkan bunga api sempena tahun baru kat A'Famosa. Tapi time tu baru pukul 10 malam. Tak larat la nak tunggu sampai pukul 12 tengah malam. Takut kiddos tertidur dalam kereta. Aleesya pula memang all the way tidur. Rupanya A'Famosa Resort buat pertunjukkan bunga api setiap malam tepat pukul 10.00!

Pastu sebelum balik umah ayah, singgah pergi makan jap.

We have lotsa fun tonight+

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...