KENGKAWAN

Tuesday, January 19, 2016

Rezeki 2016 part 2

Dapat satu lagi berita baik hari ni. Rasa nak menangis sebab terlalu happy.

In total dah ada 3 berita baik dalam tahun ni.

Nak share tapi knowing Mamoru, sure dia akan suruh hold dulu. So, as a wife, kena faham & ikut cakap suami :)

InsyaAllah, bila dah dapat semua black and white on paper, boleh post gambar terus.. hihi.

Ekceli just nak highlight few things kat sini. Untuk peringatan diri sendiri dan anak2:

Bersangka baik pada perancangan Allah swt.
Bersangka baik pada semua hamba Allah swt.

Tahun lepas, dalam bulan Ogos, aku ada buat 2 wishlist untuk tahun 2016 ni. Syukur sangat. Semua dimakbulkan. Semua.

Tuhan permudahkan jalan. Rezeki yang tak dijangka.

Alhamdullilah. Alhamdullilah. Alhamdullilah.

Terima kasih ya Allah.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...