KENGKAWAN

Thursday, January 14, 2016

Rezeki 2016

Melimpah ruah rezeki 2016. Doa yag dipohon sejak tahun lepas dimakbulkan Allah (swt)

Alhamdullilah.

Cuma rezeki tu terbalik.

Bukan macam nasi dalam pinggan yang terbalik. Macam, instead bagi pada aku, Dia bagi pada Mamoru. Dalam beria2 nak lari duduk kat Melaka, rezeki aku masih di KL rupanya.

Maybe ada hikmah atas pemberian yang tak diduga ni.

Bersyukur lah.

Tuhan tak beri apa yang kita nak. Dia beri apa yang kita perlu. Maybe ini yang aku perlu? Who knows kan. Dia yang maha Mengetahui.

Sebenarnya ada 2 good news yang aku dapat dalam minggu ni. Yang atas ni salah satu darinya.

Dan satu lagi on the way :)

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...