KENGKAWAN

Wednesday, January 13, 2016

Supermak dah lulus!

Supermak dah master dengan jadual2 baru.

By 6.30 am, kiddos dah siap dengan uniform sekolah & Aleesya pun dah siap mandi. Rumah dah siap berkemas semua!

By 7.00 am, semua dah masuk Taska (transit) & BBIM. Aleesya ja aku tak hantar lagi sebab masih dalam maternity leave.

Good job supermak!

Lepas hantar kiddos, supermak boleh start masak or baking untuk anak2.

Kalau rasa boring pulak, boleh keluar bawak Aleesya pegi shopping mall.. hihi.

Supermak is happy!!!


Wajah ni la yang buat aku tersenyum je hari2. 

Tambah pulak dengan senyum simpul tu.. rasa macam nak jatuh cinta berkali2.

Supermak is bahagia.. hihi 

Agak2 Aleesya ikut muka siapa? 

1 comment:

abdooss said...

Comel!
Harap2 tak lasak macam abang2 nya... :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...