KENGKAWAN

Wednesday, January 20, 2016

Teman mummy bersenam

As ussual, subuh2 buta Cantik mummy ni dah siap mandi. Practice dari awal untuk get ready bila mummy start masuk keje nanti. 

Lepas dah siap2 semua, kena jadi pom pom girl teman mummy senaman pagi. 

Tengok mummy buat squat, plank, sit up, push up etc. Aleesya pun excited gerak kaki nak join sama.. haha.

Nak jogging tak boleh sebab mummy takda stroller yang sesuai untuk carry Aleesya. Bersenam dalam rumah je lah.

Nanti kita kenen kat daddy suh belikan eh.. hihi.


Aleesya in Adidas romper. Serba biru. Reben biru sebagai tanda Aleesya ni baby girl tau. 

Alright, lets go out for breakfast. Pekena mamak kat Q-Bistro pagi ni 





No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...