KENGKAWAN

Monday, January 18, 2016

Whats for breakfast?

Fresh from oven pagi ni.

Homemade muffin choc lava. Serve dengan ice cream milo & grapes. Walla..

Rest day. So enjoy makan lepas dua hari berturut training lari.

Mummy makan dengan Aleesya (Aleesya tukang tengok ja sambil jilat2 bibir. Keliur la tu.. haha. Kesian Cantik mummy ni)

Mission lepas training semalam, nak pegi jenjalan shopping baju keje mummy.

Tapi yang pelik tu, baju Aleesya ja yang mummy borong sampai Daddy angkat kening tengok mummy. Daddy bebel2 sebab mummy tak beli baju keje. Baju Aleesya dah banyak katanya..

Hahahampunnnn. Mummy tak boleh tahan napsu tengok baju baby girl yang comei2 ittew.

Takpe, esok mummy boleh go shopping lagi. Aleesya pun sangat behave duduk dalam baby sling. Tido je dia  kat dalam tu. Cayalah Cantik! Boleh geng kamceng dengan mummy pi shopping pasni.. hihi

Yummeh..


Ini lagiiii yummiest. Gambar Aleesya sebelum dia rebel pi tarik reben sampai tertanggal bunga2 comel tu.. Geleng kepala mummy tengok awak ni. Gigit kang tau la.. huhu.

The yummiest pizza deliverer!

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...