KENGKAWAN

Wednesday, February 03, 2016

Bawa Aleesya amik jab

Tiga hari lagi Aleesya genap 3 bulan. My breastfeed journey pun genap 3 bulan. Happy! Another 21 months to go. We can do it Aleesya. Its all about teamwork.. haha.

Tadi bawak Aleesya siap2 gi jumpa Paed amik jab. Pergi bedua je. Daddy keje.

Berat Aleesya 5.2kg
Tinggi 59cm

Aleesya behave je tadi. Masa kena cucuk nangis kejap pastu terus tidur.

Dalam seminggu ni sleep pattern Aleesya totally berubah. Dia tidur sepanjang malam start dari pukul 10 malam sampai 5 pagi.

Berbeza betul masa time Ariff & Amarr dulu. Sleepless night.

Dengan Aleesya, aku sangat relax. Memang baby girl camni eh? Or is it sebab aku dah ada pengalaman jaga 2 boys yang jarak umur rapat2. Dah biasa berdepan dengan chaos. So bila dapat Aleesya, the boys dah besar dan pandai bawa diri & semua jadi senang.

Maybe kann :)

Note: Tak sangka sejak aku aktif lari semula, dah ada tiga orang ajak jadi partner untuk trail run competition. Flattered sangat tau. Tapi cuak jugak, iols lari tak la laju mana.. hihi. Add lagi satu event dalam jadual tahun ni.








No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...