KENGKAWAN

Monday, February 01, 2016

Camping gear

Check barang2 outdoor untuk camping weekend ni. Dah agak, mesti ada yang tak cukup.

My 2-men-tent takde. Kalau ada yang rasa2 terambil tu, sila2 hantar balik kat beta. Jangan buat gheter.

Other that that, semua gear complete. Campsite pun dah booking dengan pejabat hutan Pahang. Just nak beli barang2 basah untuk masak je.

Ni first time Aleesya pegi camping. I'm excited. Kiddos too dah tak sabar nak set up tent and all. Will be spending our 4 days festive holidays camping at Sg Pauh, Cameron.

Tak sabar nak create new adventure with kiddos. 

Dan tak sabar jugak nak tengok campsite Sg Pauh yang dah di-upgrade katanya. 

Note: Mamoru pesan suruh xtra careful kat Cameron nanti. Dia risaukan Aleesya. InsyaAllah, I'll manage. Promise him worst to worst, I mean if situation out out control, I'll take the kids & Aleesya check in hotel ja.. haha.

2 comments:

Bawangputehdotcom said...

hebat lah akak...sy ni nak travel dok hotel pun masih berfikir 2 3 kali ni...takut tak terhandle bawa si kecik..
jgn lupe share pengalaman nanti ye..tak sabar pula nak tunggu akak g camping..
btw baby sy ngan arissa beza tak sampai sebulan..hehehe

Adlyana Abdullah said...

Hotel ok je.. boleh tu.. tips dia, kena make sure baby sentiasa kenyang. Kalau tak sure ada je yang tak kena hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...