KENGKAWAN

Sunday, February 28, 2016

Family day kat Sunway Lagoon

Lama tak jejakkan kaki kat sini. Last pegi sini err.. berbelas tahun dulu kut. Gila lama.

Kali ni pegi sebab company tempat Mamoru keje buat Family Day. First time pegi family day company Mamoru since Mamoru keje Melaka.. huhu. Memang sorang pun aku tak kenal.

Aku & Aleesya tak mandi pun tho beria beli baju mandi untuk Aleesya. Ariff, Amarr & Mamoru je mandi. 

Aleesya pula sangat behave. Senang nak jaga. Kalau dia nak susu, just cover dengan wide shawl pastu masukkan kipas kecil (guna bateri). Dan Aleesya sangat selesa. Sampai tertidur. Really enjoy breastfeeding her :)

Kiddos pun sangat2 enjoy trip ke sini. Mandi2. Slides. Big floaties. Zoo. Feeding animals. Games. Dance. More games. 


Spending time dengan Aleesya berdua je most of the time kat tepi 'beach'. Kiddos & Mamoru pegi main water slides.

Aleesya dengan baju mandi. Tapi tak mandi.. hihi

Kat zoo

Feeding fish.

Kalau pi Sunway, jangan main kat sini. Perabih banyak pitih ja. Memang nan hado.. haha

Depan cage panther. Ariff terkejut bila panther tu terjah cermin kaca depan dia. Scary okay. Aku pun terjerit sekali. Kat sini semua binatang macam rimau, singa, panther sangat dekat. Even binatang lain macam merak dilepaskan bebas camtu je. Boleh pegang2.


Kiddos gayat tengok merak depan mata. No cage.


Jalan pegang tangan.. aww..


Kiddos mandi manda. Tak banyak gambar masa main air.


Big slide!

Tumpang sekaki main sama..huhu

Thanks Honda for the tickets :)


1 comment:

miss eimanhikmah said...

seronok nyeee..lama gak tak masuk sunway lagoon..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...