KENGKAWAN

Thursday, February 18, 2016

Wishlist lagik

Wishlist yang dulu dah settle. Boleh tutup buku. Walaupun tak sama macam yang diimpikan, tapi bersyukur lah. Zaman ekonomi meleset ni, tak boleh memilih sangat.

Nak beli Honda, tapi dapat hadiah Iriz (Ahamdullilah tenkiu Mamoru).
Nak rumah kedua landed, tapi dapat condo (pun Alhamdullilah)

Now buat wishlist baru pulak:

Ada dua je.. hihi

1. GoPro Hero 4
2. Handbags (with 's' tau)

Aritu betting bola dengan Mamoru. Dia pilih team Selangor, aku pilih JDT (walau sepatah haram aku tak tau pasal bola)

Aku cakap kat Mamoru kalau Selangor kalah, aku nak GoPro sebijik.. hihi. Beria aku tengok bola dari mula sampai habis.

Tak bestnya tengok bola ni, bila asyik tambah dosa mengutuk bila player silap sikit. Keeper JDT la paling banyak aku kutuk.. haha. Ampun & maaf ya team JDT. Pasnih aku maleh nak tengok lagi. Dapat dosa je.

Mamoru geleng2 tengok gelagat aku. Sampai dia keluar remark, "Sayang tak yah tengok bola la.. kalau Selangor menang pun B tetap belikan GoPro tu"..

What? Aku menang tanpa bertanding?

Alaa.. Tak best langsung bet dengan Mamoru. Tak Thrill.

Tambah pulak tournament malam tu macam bosan ja.. huhu. Patutnya bet dengan Mamoru masa team Penang lawan Pahang. Free kick Penang buat aku yang tak minat bola ni jadi kagum ok. Itu baru la bola.

Ok that's it pasal bola. Tunggu aku nak request something dengan Mamoru lagi baru aku tengok semula bola.. haha.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...