KENGKAWAN

Tuesday, March 29, 2016

Buat yang terbaik

Sejak pregnant aku asyik kosentret nak transfer ke Melaka je. Tapi tak tahu kenapa berat sangat rezeki nak pindah sana.

Branch kat Melaka boleh kira dengan jari. Rata2 staff kat sana semua dah settle down. Nak tunggu vacancy kena tunggu orang bersara la. Which is macam tunggu buah tak gugur.

Mungkin belum masa untuk aku balik Melaka kut. Memandangkan sekarang dah hampir habis first quarter tahun 2016, aku kena redha rezeki aku masih kat KL.

Untuk itu, aku kena ubah strategy baru. Kena stop berharap untuk sesuatu yang tak pasti (transfer Melaka)

Its time untuk upgrade KPI aku kat HQ ni. Time untuk excel.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...