KENGKAWAN

Saturday, March 05, 2016

Us at Afamosa Resort Hotel Melaka

Tak plan nak gi Melaka. Suppose weekend ni aku concentrate on trail run training. Tapi, Mamoru ada keje keje kat Melaka. Patutnya dia gi sorang je. Last minit, dia angkut kami semua sekali.. huhu. Dia siap booking hotel sampai Isnin ni. 

Suka kiddos dapat spend holidays kat Afamosa Resort. Tapi maybe most of the time terperap dalam bilik hotel je lah. Mamoru kena keje sampai malam. Data migration ke apa.. tak ingat. Tengok lah petang kang, kalau rajin aku bawak kiddos jenjalan gi MPO or area Afamosa Resort ni. 

Tak pun gi pantai ke.. or Bandar Hilir ke..

Tengok pada moods kiddos. Nak jaga Aleesya senang. Cuma nak handle kiddos yang suka lari2 sini sana yang tough sikit. Kena cari tali ni. Ikat kat pinggang masing2.. hihi.

Oh, btw, hotel kat Afamosa ni besar sangat. Wardrobe pun besar sampai boleh tidur kat dalam tu. 


Tak sabar nak tunggu umah baru. Kali ni, nak tunaikan impian masa first beli rumah dulu. Nak reno bilik air.. bubuh bathtub. Nak bathtub comei2 ja :)


Ada anak pompuan best. Dapat mandi sama2.. hihi. Nak bogel sama2 pun boleh. Tapi this time mommy mandi pakai baju. Coz abang2 Aleesya bukan boleh tengok mommy dia buat xtvt camni dengan Aleesya. Depa pun pakat join sama.

Aleesya sangay enjoy. Siap gelak2. Aww.. what a feeling ada baby girl ni tau.

Cepat besar okay. Banyak benda mommy nak buat dengan awak :)

See.. pantang tengok mommy takde, sampai bilik mandi hero2 ni cari. Ketuk2 pintu. Pastu pakat2 terjun sama dalam ni.. uwaa...

Mommy & Aleesya mengalah. Biar abang2 sado pulak take turn main kat sini.

Takpa.. soon, kita buat bathtub sorang satu dalam bilik masing okay.

No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...