KENGKAWAN

Friday, April 15, 2016

Buku Bank Susu 2000 oz

Usia Aleesya dah 5 bulan setengah. Lagi setengah bulan dia akan genap 6 bulan. 

Dan selama tu jugalah journey breastfeeding ni. Syukur sangat. Takda siapa ajar macam mana nak fully breastfeed. Semuanya aku buat trial & error. 

Decide nak tambah ilmu lagi dengan beli buku ni. Asyik duk baca kat facebook je tentang buku ni. Rasa tergerak pula nak beli. Nak buat preparation mental & fizikal masa bulan Ramadhan nanti. Nanti aku share outcome dari buku ni.  Semoga bermanfaat :)


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...