KENGKAWAN

Saturday, April 16, 2016

Kiddos frust - run postponed

Superheroes Fun Run 3km postponed ke bulan depan. 

Sedih tengok muka frust kiddos. Supposed Ahad ni kami lari sama2. Pupuk minat kiddos kat xtvt outdoor yang berfaedah. 

Mommy pun bersemangat nak spend masa & kongsi minat dengan kiddos. Siap beli baju t-shirt superheroes semata2 nak kiddos enjoy masa lari.. haha. Aleesya punya rompers supergirl pun ada tau.

Mommy dah ready mental & fizikal untuk lari dengan kiddos sambil tolak stroller Aleesya without daddy (coz daddy kena training naik gunung kat Cameron Highlands untuk trip Nepal dia next month)

Dah ready dengan baju handprint words "UltraMak".. haha.. 

Tapi nak wat camne.. since trip pospon, kita lari bulan depan je lah ye anak2. Sabaq nohh..


Ariff & Amarr queue untuk collect  race tickets  

Pose dengan tickets & medal masing2.. medal dah dapat in advance.. huhu

Our race tickets

Our superheroes baju yang mommy purposely beli untuk event ni


No comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...